Un produs Blogger.

postheadericon Treasure Hunt


         
         Treasure Hunt (Vânătoarea de comori), va avea loc în 11 mai, începând cu ora 12:00, iar startul se va da din faţa Casei de Cultură a Studenţilor. Echipele pot fi formate din maxim patru membrii, iar înscrierea în competiţie se face de pe blog-ul OST-ului. (www.ziledeturism.blogspot.com)

       Premiul cel mare, oferit de OST-işti, este o tură la rafting, în compania lor. Competiţia promovează munca în echipă şi doreşte să stârnească curiozitatea studenţilor faţă de obiectivele turistice clujene.

       Detaliile privind regulamentul vor fi comunicate la faţa locului deoarece pentru mai mult dinamism, echipele vor fi provocate să rezolve cerinţe suplimentare. Astfel, vor putea acumula mai multe puncte, compensând parţial eventuala întârziere la locul final de întalnire.
         Aduna-ţi prietenii şi vino sa descoperim împreuna Clujul, lăsaţi-vă călăuziţi de indicii spre locuri bine cunoscute sau poate locuri noi şi haideţi sa învaţam, să ne amuzam şi să petrecem o zi specială in acest oraş pe care multi dintre noi il iubim şi il considerăm „acasă”.     

           O.S.T îţi pregateşte un Treasure Hunt ca la carte, iar tu...
                                                                                                            ...accepţi provocarea?

   Taxa de participare: 5 RON

Sustinem

Sustinem

Parteneri

Parteneri
Primaria Cluj Napoca

txa

qbox

24 Fun

Brutaria Crinelisei

Master Adventure